Upoznajte naš tim!

Upoznajte naš nevjerojatan tim Neutrona! Svaki od njih na stol donosi jedinstvene vještine, iskustva i perspektive. Zajedno neumorno rade kako bi ostvarili našu misiju i pozitivno utjecali na zajednicu. Zahvalni smo što imamo tako predanu i talentiranu grupu pojedinaca u našem timu.
Članova tima
0

Od marketinga i komunikacija do razvoja i implementacije programa. Svaki član igra ključnu ulogu u uspjehu naše organizacije. Ponosni smo što imamo tako raznolik i vješt tim koji zajedno kroči na putu do uspjeha.

Projekata
0

Svaki je projekt osmišljen kako bi pozitivno utjecao na našu zajednicu. Posvećeni smo dovođenju ovih projekata do kraja i uvjereni smo da će značajno promijeniti živote onih kojima služimo. Jedva čekamo vidjeti rezultate svog truda!

Suorganiziranih događaja
0

Ovi događaji bili su izvrsna prilika za nas da se okupimo s drugim organizacijama i radimo prema zajedničkom cilju. Suradnjom i udruživanjem resursa organizirali smo uspješne događaje koji su pozitivno utjecali na zajednicu.

Volontiranih satii
+ 0

Ponosni smo na učinak koji smo ostvariti kroz naše volonterske napore i veselimo se nastavku ovog važnog zadatka u budućnosti. Zahvalni smo na prilici da radimo s tako izvrsnim partnerima i veselimo se zajedničkoj budućnosti!

20210818_183945
WhatsApp Slika 2023-01-30 u 02.54.33
Mia-Vrdoljak
maxresdefault
IMG_20230118_125022
IMG20221105164052-scaled

Core tim

Našu udrugu osnovala je skupina predanih i strastvenih pojedinaca koji su uvidjeli potrebu u zajednici i odlučili nešto poduzeti. Njihova vizija i odlučnost bili su ključni u oblikovanju smjera i uspjeha naše organizacije. Zahvalni smo što imamo tako inspirativne vođe na čelu.

Marko Grančić - Predsjednik

 Još od prije zanimalo me kako tehnologija napreduje, kako pojedinci od “ničega” stvore zanimljivu stvar, prave planove mjesecima, programiraju, trude se i na kraju to bude svima od pomoći. Volim napretke. Htio sam biti jedan od njih. Uključujući se u razne projekte, mislim da to i ostvarujem sve više iz dana u dan, počevši i od osnivanja ove udruge. Nikad ono što vam je zabavno nećete postići samo promatranjem, nego morate ustati i krenuti pokušati ostvariti svoje snove. Odvažite se, raskrstite ruke i uplovite u svijet tehnologije s nama.

Josip Bujas - Potpredsjednik

Josip Bujas za sebe kaže da je ljubitelj tehnologije od 6. godine života.Mentor je i savjetnik Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije, ambasador u promicanju blockchain tehnologije, suosnivač tehnoloških startup-a – avocado.pink, treta.io i posljednje, ali nikako manje važno – ponosni član i osnivač Neutrona!

Viktor Viljac - Logistika

Logistika i team leadership su mi strast. Volim planirati i organizirati velike događaje, makar sam sebe ne mogu organizirati. S udrugom se nadam razviti u profesionalnome svijetu. I naravno niti jedan izazov nije pretežak kada imaš pravu ekipu.

Ante Grbavac

Sudjelovao je u mnogim natjecanjima iz robotike u osnovnoj i početku srednje škole, nakon čega se više fokusirao na izradu dronova i bespilotnih letjelica što ga već duže vrijeme voli raditi. Član je Centra izvrsnosti četiri godine, gdje se priključio i FRC-u. Zanima ga i 3D modeliranje i printanje, snimanje, photogrammetry, mountain biking i adrenalinski sportovi.

Antonio Ćudina

Učenik srednje Elektrotehničke Škole u Splitu, te višegodišnji aktivni sudionik Centra Izvrstnosti. Več od 6. godine bavi se elektronikom, robotikom i programiranjem. Na državnim natjecanjima iz Robotike i Programiranje kroz ZTK (Zajednica Tehničke Kulture) i udrugu Inovatic osvajač je niza zlatnih i srebrenih medalja. Uz održavanje i servisiranje hardverskih sustava, te web-a, priprema se za daljnja natjecanja. Ponosni član i suosnivać udruge Neutroni.

Zvonko Mandalinić

Bokk! Ja sam Zvonko i ljubitelj sam tehnologije. Ako zuji, svijetli, ili zahtjeva punjač, odmah dolazim pogledati što je to. Kad nisan zauzet školom obično me možete pronaći kako pokušajem natjerati tehnologiju da radi što ja želim ILI kako pomažem svakom prijatelju koji se ne razumi u tehnologiju ili članu obitelji kao IT support.

Mia Vrdoljak

Naša vrijedna dvadesetogodišnja FESB-ovka, studentica računarstva koju ćete po Splitu vrlo lako pronaći jer je ima na svakome kantunu. Rad s mladima nije joj stran pojam. Pet godina bila je animatorica u salezijanskoj župi na Kmanu, a trenutno je aktivna članica VIS-a Veritas aeterna te Hrvatskoga nadzemlja. Ljubav prema tehnologiji seže još od malih nogu kada se igrala sa Movie makerom te kasnije nastavlja u kreativnom tonu s programerskim zadatcima. Njezina mladost i iskustvo samo su šaćica razloga zašto smo ponosni zvati je mentoricom.

Neutroni

Naši članovi su srce i duša naše udruge. Oni su ti koji neumorno rade na ciljevima Neutrona. Zahvalni smo što imamo tako predanu i strastvenu grupu pojedinaca koji su predani stvaranju razlike u naša zajednica.

Klara Juras

Bog mi je na prvom mjesto, obitelj ga odmah slijedi. Biti uporan vrijedi, strastveno radim svašta jer mi stalno eksplodira mašta, sama sam svoj tata iako sam još bez zanata. 

Luka Krstulović

Mijenjam interese iz tjedna u tjedan, ali volim sve. Volim ljude, muziku, pobjeđivanje i isprobavanje novih stvari. Budući inženjer mehatronike.

Marko Antonio Andrić

Zovem se Marko Antonio Andrić. Volim znanost,matematiku i rakete. Jako volim igrati razne igrice kao što su Minecraft i Fortnite. Sreču mi donose  druženje s prijateljima i gledanje  nogometa.

Antonio Ćudina

Učenik srednje Elektrotehničke Škole u Splitu, te višegodišnji aktivni sudionik Centra Izvrstnosti. Več od 6. godine bavi se elektronikom, robotikom i programiranjem. Na državnim natjecanjima iz Robotike i Programiranje kroz ZTK (Zajednica Tehničke Kulture) i udrugu Inovatic osvajač je niza zlatnih i srebrenih medalja. Uz održavanje i servisiranje hardverskih sustava, te web-a, priprema se za daljnja natjecanja. Ponosni član i suosnivać udruge Neutroni.
WhatsApp Slika 2023-01-21 u 19.40.27
unnamed
WhatsApp Slika 2023-01-03 u 18.03.57
WhatsApp Slika 2023-01-30 u 17.55.23

Naši partneri

Naš rad su prepoznali: